STORMJEGERENS MALES

Vi har her en av de fineste avelsguttene jeg har hatt. En av de. Det er vakkergutten Zifina Pilt som har et utrolig flott temperament og en herlig look. Vi er storfornøyd med han ! Tusen takk til Veronica Strømme, Zifina Maine Coon, for denne nydelige gutten.

 

Vår andre hanne er Stormjegerens Grimm. Han bor hos Marianne og har det beste hjemmet han kan få der. Håpet er å få til en parring med Stormjegerens Falahall, når hormonchippen til Grimm går ut, forhåpentligvis i nærmeste framtid. Der har vi stor tro på en god kombinasjon. Grimm og Falahall er egen-oppdrettede katter og derfor ekstra spennende avelsarbeide. Jeg gleder meg til å bruke Grimm på mine hokatter i fremtiden.  

 

Faren til Stormjegerens Grimm er Ladejarlens White Moon,/ Cathrin Møllerop, som jeg fikk låne på en parring på vår Semirames Sky Beyrouth. Ingen i den kombinasjonen ble solgt til avel siden planen var atjeg ville beholde til avel selv. Grimm og Granada er de 2 jeg valgte beholde til avel. Jeg er veldig stolt og fornøyd med å ha fått frem et så fint kull av mitt eget oppdrett. Tusen takk til Marianne som er så god en matmor til Grimmen !

 

Vår avelshanne nr 3 er superfine Stormjegerens Khal Drogo. En stor flott herlig gemyttlig gutt som har arvet både personlighet og størrelse fra sin gode pappa Aloas Umberto. Jeg elsker den gutten. Og jeg gleder meg til å bruke han i avel. 

 

(N) Zifina Pilt
Born: 11 02 2015
Color: MCO n09 25
HCM by DNA: NN , SMA: NN, PK-DEF. NN

 

 

 

 

Vår vakre tøffe Stormjegerens Grimm

Fertil hann

Vår vakre Stormjegerens Khal Drogo

Fertil hann

Stormjegerens Grimm
Oppdretter: Eva Kristin Svinø Blomvik
Eier: Marianne Stenseth
Born : 10.04.2014
color : MCO n22
Father : IC (N)Ladejarlen White Moon
Mother : Semirames Sky Beyrouth
HCM by DNA: NN, PK-DEF: NN, SMA NN

Vakre Grimm er fertil og der kan være muligheter for de riktige personene å få låne han.

Her er enda et fint bilde av vår nye avelsgutt som er straks 8 mnd nå. Pilten som vi kaller han. Han er en utrolig god gutt. Han har et gemytt som er helt fantastisk, og han har en personlighet som er unik. Han var nylig på sin aller første utstilling og ble dommerens favoritt. Han ble også BIS, best in show, i kattungeklassen. Nå skal vi til Malmø, til world winner show. Og det blir veldig spennende. Vi gleder oss til fortsettelsen med denne flotte gutten og er veldig spent på når han tenker å bli fertil mann og sverme for damene våre her! KulHjerte

DK* Aloa's Umberto aka Dansken 

Born : 28.02.2014
Color : MCO d03

Father : IT*Leaena Tormento
Mother : DK* Aloa's Lolly-pop

HCM by DNA: NN , SMA: NN, PK-DEF: NN PKD1: NN
HCM by screening: no signs of hcm at the moment.

 

Umberto aka Dansken, er vår gode snille tullegutt. Han har en spesiell personlighet. Han er veldig klok og veldig veldig stor! Han snakker mye og er veldig interessert i å være der vi er, uansett hvor vi er. Dusjen, toalettet, whatever. Der vi er der er Dansken! Han har humor, han liker å leke og er utrolig barnslig. Han er også litt forsiktig av seg når han er ute, så han stikker aldri av, og er veldig knyttet til oss. Han er nå kastrert og nyter livet her hos oss i vår vakre natur!

 

 

Vi tenker at 4 kull er nok, siden vi er av den formening at det er lurt å spare litt på linjene man bruker. Nå kan Dansken nyte livet ute i det fri her hos oss og det gjør han for alt det er verd!

 

Kastrert er også Ironcoon's O'Leary aka Oliver. Verdens snilleste gutt og en fredsmegler av dimensjoner. Hvem som helst kunne komme i hus av katter og hunder og han tok vel imot alle. Han tok seg av nye redde katter og gjorde dem trygge. Han viste dem rundt i huset, ja det er helt utrolig! Oliver bor hos min gode venn Elin Ingvarsdatter Dahle og hennes familie på en stor gård, Pålgara. Der nyter han livet sammen med Stormjegerens Bast og moren Mia (mother eart midnight affair) Elin ville ha de alle 3 slik at de fikk være en familie ! Hjerte

 

 

 

Vi har noen gode avkom etter disse kastratene og ser frem til å følge dem i utviklingen. 

 

Våre kastrater som har fått gode hjem hos bekjente. 

S*IRONCOON`S O`LEARY Nickname Oliver
Born : 2011.11.30
Color : Mco d
Father : CH S* Topzy Tail's Gandhi
Mother : S*Ma Coon's Xdream
HCM by dna: N/HCM, SMA NN, PK-DEF.N/K
HCM by screening: no signs of hcm at the moment

Oliver er kastrert og bor hos verdens beste Elin med familie.

(N)Big Kittys Dirty Secret, aka Dennis
MCO as22
Dennis er født i 2008 og han er 7 år nå, kastrert og nyter livet hos koselige Anna Røsok her på sunnmøre. Han vokser og har det godt.